Rap Cariñito făcut în Cazucá

rap
Jonathan Alejandro Suarez Parra crescut într-o zonă ostilă și violentă. Numele și hip-hop sunt un exemplu de depășire într-un cartier în cazul în care vă construi propriul dvs. de bloc pentru pace.Pentru un timp, Jonathan Alejandro Suarez Parra a făcut războiul pe Poncheros în cartierul în care a crescut, aproape de stadionul principal de Cazucá, pe partea de sus a dealului de Soacha. Când au spus că nu au de gând să predea o parte din obiectele furate și că au de gând să colțul de afaceri în acest sector, nu a avut nici o altă alegere, ci să se ridice împotriva foștilor lor aliați și să stea de fiecare dată când trec la un eveniment social sau să se înarmeze în încăierare. Cazul nu a esuat, dar a fost una dintre nenumăratele bătălii mici, care au fost parte din marele iad, care este declanșat în comuna 4 din Soacha, în anii nouăzeci, când intensificat uciderea fără discriminare, cunoscut sub numele de „curățire socială”, la marginea de capitala columbiană. A fost mai mult sau mai puțin același timp în care tinerii din blocul lor a venit pentru a afla de existența rap, cu apariția albumului atacul de metan de Etnnia în 1995, care a fost adevărata banderazo hip-hop colombiano.

Rapul nu este comercial

rapul

La acel moment nimeni nu a vorbit de ceea ce se întâmplă în cartier, explică Jonathan-și mai târziu l-a poreclit Cariñito – ce-a fost dansat a fost salsa și bezea și în mass-media unele dintre titlurile de masacru, dar nu un nume care trăiesc pe o bază de zi cu zi. De aceea, goale,-a spus asta. Se știe că ceea ce este pa’. Ca și în restul țării, și, probabil, un pic mai mult decât în zonele în care au trăit confortabil, în Soacha, rap-ul a fost ca o ploaie torențială care a inundat radiocasetes și tenis de cartier să rămână ca o parte integrantă a peisajului. Un val de muzică grea și întunecată ca o pata de petrol care a acoperit penalități pe zi de mii de tineri. Deși numărul de morți din timp nu este clar, localnicii vorbesc de ierni pe care le-a căzut, mai mult de 100 de persoane în Cazuca, și cercetătorul Vargas Diaz del Rosario censó 200 de crime încă au avut loc între anii 2000 și 2005, în timp ce în 2016, la Institutul Național de Medicină Legală înregistrate 178 de crime în municipiul Soacha, din care aproape o treime au avut loc în comuna 4.

Într-un cartier care, în 2016, ratele de sărăcie și accesul la servicii a rămas aproape de două ori mai puțin decât cele care au fost contabilizate pe de altă parte de linia invizibilă care separă Soacha Bogota, hărți de sărăcie și de violență se suprapun un pic mai clar decât restul țării. De aceea, este astăzi că a reușit să devină un rapper recunoscut în mijloc și live pe muzica lui, Jonathan este atât de fericit să fie reunit cu cel mai mare, unul dintre poncheros cu care a luptat ca un bărbat tânăr și încă trăiește în loma. Pentru că există câteva care au supraviețuit cei mai duri ani, iar cei care rămân au fost ajuiciado sau sunt în închisoare. Dar aceasta nu este o istorie de violență, dar de răscumpărare, exacte Cariñito înainte de a începe să-și spună povestea. Pe de o decojite și că el a trăit într-o zonă de conflict, informale, care a reușit să scape de soarta lui datorită hip-hop și speră că copiii care aud cântecele sale nu trebuie să treacă prin aceleași suferințe el pentru a atinge obiectivele lor și sunt capabili să trăiască în pace. Într-un fel, povestea lui Jonathan este o parte a țării care au avut de suferit în tăcere cei mai grei ani de război la care a participat și el speră că, odată cu post pentru a începe să schimbăm lucrurile în marginalizate sectoare situate la periferia unui oraș mare.